ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Monitoring device

Συνοπτικά αποτελείται από:

tick Δέκτες γραμμών PSTN τελευταίας τεχνολογίας, με ανεξάρτητο Module σε κάθε γραμμή, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, που υποστηρίζει όλα τα γνωστά formats επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των Ademco Contact ID, SIAAdemco ExpressFBI Superfast κλπ.

tick Δέκτες GPRS, για λήψη σημάτων μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας.

tick Δέκτες TCP/IP, για λήψη σημάτων μέσω Internet.

tick Servers HewlettPackard τελευταίας τεχνολογίας. Η τοπολογία των Servers και των τερματικών είναι τέτοια ώστε, οποιαδήποτε βλάβη σε έναν από αυτούς, να μην επηρεάζει τη λειτουργία των υπολοίπων.

tick Κύκλωμα οπτικών ινών διπλής όδευσης προς στις εγκαταστάσεις μας, που επιτρέπει την μόνιμη σύνδεση στο Internet, μέσα από το οποίο δρομολογείται και η τηλεφωνία.

tick Διπλό τηλεφωνικό κέντρο VoIP, προηγμένης τεχνολογίας, βασισμένο στην πλατφόρμα Asterisk PBX. Με δυνατότητα ηχητικής καταγραφής όλων των κλήσεων και πλήρη αναφορά εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων.

tick Πρόγραμμα λήψης και επεξεργασίας των εισερχομένων σημάτων τελευταίας τεχνολογίας (Patriot), με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, χωρίς την ανάγκη επέμβασης του χειριστή στην επεξεργασία αυτών.

Cables

Η αδιάλειπτη λειτουργία του σταθμού εξασφαλίζει το μέγιστο επίπεδο διαθεσιμότητας και επιτυγχάνεται με:

tick Υποστήριξη όλων των μηχανημάτων του σταθμού με On-Line UPS.

tick Ανεξάρτητους συσσωρευτές στους δέκτες του κεντρικού σταθμού.

tick Τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

tick Ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος 40 KVA, με αυτοματοποιημένο σύστημα μεταγωγής από την τροφοδοσία της ΔΕΗ στη γεννήτρια.

 

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ένα από τα σημαντικότερα τμήματα του κέντρου είναι το πρόγραμμα διαχείρισης σημάτων συναγερμού και εικόνας το οποίο παρέχει πλήρη ισχύ και ευελιξία στα συστήματα ασφάλειας. Το κέντρο λήψης σημάτων της Sigma Monitoring είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Patriot. Το οποίο είναι ένα από τα πιο ισχυρά,  εύχρηστα και αξιόπιστα προγράμματα με δυνατότητα κάλυψης από 100 έως 100.000+  πελάτες με 24ωρη τεχνική  υποστήριξη όλο το χρόνο.

Monitoring Software

To Patiot είναι ένα από τα πιο προηγμένα προγράμματα παρακολούθησης συναγερμών αφού ενσωματώνει όλους τους δέκτες συναγερμού και συνδέεται επίσης με κορυφαίους πίνακες IP και επικοινωνιακά συστήματα, συστήματα κάμερας και μεμονωμένες συσκευές εργαζομένων. Βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας παρέχοντας μια συνεχώς εξελισσόμενη σουίτα μονάδων για να ικανοποιεί τις  απαιτήσεις του σταθμού των πελατών σας

TOP