Υπηρεσία υπενθύμισης service συναγερμού

Με τη Sigma Monitoring είστε πάντα ενημερωμένοι

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση του συναγερμού σας, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και εντελώς δωρεάν για την ημερομηνία του επόμενου service.

Με την υπηρεσία υπενθύμισης service, η Sigma Monitoring αναλαμβάνει να σας ενημερώσει 15 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία του service, μέσω SMS.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε πάντα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας, καθώς θα γνωρίζετε ότι ο συναγερμός σας θα είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Γιατί είναι σημαντικό να κάνετε service στο σύστημα συναγερμού;

Ο συναγερμός σας είναι ένα πολύ σημαντικό σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας. Για να λειτουργεί σωστά και να σας προστατεύει αποτελεσματικά, είναι απαραίτητο να συντηρείται τακτικά από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η συντήρηση του συναγερμού σας περιλαμβάνει διάφορες εργασίες, όπως:

 • Έλεγχος της σωστής λειτουργίας όλων των περιφερειακών
 • Αντικατάσταση μπαταριών και προβληματικών περιφερειακών
 • Ρύθμιση των παραμέτρων του συναγερμού

Εάν ο συναγερμός σας δεν συντηρείται τακτικά, μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα ή ακόμα και να μην λειτουργεί σωστά. Αυτό θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο.

Αξιοποιήστε την υπηρεσία υπενθύμισης service της Sigma Monitoring και εξασφαλίστε την ασφάλεια του χώρου σας με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

  Ζητήστε να σας καλέσουμε

  ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Αν έχετε κάποιο ερώτημα ή απορία συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας  captcha